Γενικοί Όροι

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους. Μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της αποστολής δεν υφίσταται δικαίωμα επιστροφής της παραγγελίας σας.

Μη Αποδεκτές Επιστροφές

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το atsemoglou.gr και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία, σε άριστη κατάσταση καθώς και με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (π.χ. δελτίο αποστολής, απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσεις). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες Δεν Γίνονται Αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

Δεν Γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε εξατομικευμένη παραγγελία, όπως βέρες ή μετατροπές ή σε προϊόντα που δεν υπάρχουν στον κατάλογο μας. Επίσης Δεν Γίνονται δέκτες επιστροφές σε προϊόντα τα οποία φέρουν εμφανή σημάδια χρήσης.

Η επιστροφή καθώς και η αντικατάσταση είναι ΔΩΡΕΆΝ για τις αποστολές εντός Ελλάδος με τη χρήση της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Διαδικασία Επιστροφής

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στην διεύθυνση info@atsemoglou.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, αιτιολογώντας γιατί επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος κι αν επιθυμείτε αντικατάσταση.

Εντός 2 εργάσιμων ημερών θα λάβετε απαντητικό email με τις οδηγίες επιστροφής μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών.

Με την παραλαβή της επιστροφής σας θα γίνει λεπτομερειακός έλεγχος της κατάστασης του επιστραφέντος είδους και εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με την κατάσταση του, την συσκευασία ή τα παραστατικά του, τότε θα ενημερωθείτε μέσω email για την αποδοχή της.

Το atsemoglou.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του  προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Επιστροφή Χρημάτων

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στην έδρα μας και είναι εξαιρετικά απλή:

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής, εκτός κι αν κατά την αγορά επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Απαραίτητη προϋπόθεση ο πελάτης να ενημερώνει μέσω email στο info@atsemoglou.gr για τον αριθμό λογαριασμού του (IBAN), την τράπεζα στην οποία διατηρεί τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου όπως αυτό αναγράφεται στο βιβλιάριο. Για λόγους ασφαλείας, ο δικαιούχος ή συνδικαιούχος του αριθμού λογαριασμού, θα πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που επιλέχθηκε στα στοιχεία τιμολόγησης και αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

Σε περίπτωση που ζητάτε αλλαγή του προϊόντος και το προς αλλαγή προϊόν είναι μικρότερης αξίας από αυτό της αρχικής παραγγελίας, δεν επιστρέφεται η χρηματική διαφορά, αλλά πιστώνεται στο όνομα σας για μελλοντικές αγορές.

Επιστροφή στην κορυφή
espa